ansigtstydning, fysiognomi, temperamenter, sygdomme, diagnose
ecke
Mediale SchuleUddannelse i Ansigtstydning

                                                                                                                            Honi soit                                                                                                         Qvi fait mal Y penser

Uddannelsen er sammensat af følgende emner:


Ansigtslæsning:

Hvad er ansigtslæsning?
I ansigtslæsning (psykofysiognomik) undervises der i sammenhængen mellem et individs ansigtstræk og legemsbygning og dets karakter og psyke.
Ansigtslæsning bruges til at kunne se, om et menneske har f.eks. vilje, praktisk tænkning, koncentration, udholdenhed, sensibilitet, kærlighed og meget mere.
Fysiognomik er en meget eksakt videnskab. Der læses bl.a. næse, mund, øjne, ører, pande, kinder, kæber, hals og hele kraniet. Metoden er blevet testet igen og igen, således at den i dag fremstår gennemarbejdet og virksom.


Mimik:

Indgår som et led i undervisningen. Der bliver undervist i, hvordan vi kan tolke vores og vore medmenneskers mimik.


Ansigtsdiagnose:

Hvad er ansigtsdiagnose?

Ansigtsdiagnose (pato- eller sygefysiognomik) er en metode til diagnosticering af sygdomme ved hjælp af ansigtstrækkene. Mange gange kan en sygdom også ses som en tendens, det vil sige før den er brudt ud. Med ansigtsdiagnosen er det muligt, at kunne diagnosticere bl.a. lunger, hjerte, nyrer, mave og tarmenes sundheds- tilstand, men også specifikke sygdomme som f.eks. gigt, diabetes, mavesår og dårlige nerver.


Psykosomatik (Læren om psykens indflydelse på kroppen):

Der undervises i, hvordan vi med forkerte tankemønstre påvirker vores krop til at blive syg, og hvilke tankemønstre der udløser hvilke sygdomme.


Begynderhold i ansigtstydning:

Ring og hør om mulighederne.

Tider:
Sted:
Pris:


Print Topback